Om Ginput

Hos Ginput har vi søgt vidt og bredt efter produkter som tilgodeser og imødekommer vores høje krav hvad angår smag, kvalitet, bæredygtighed, udvikling, produktion, historie, tradition, passion, design og stolthed.

 

Gin er en fantastisk størrelse, en verden med en bred vifte af spændende muligheder og destinationer….  En verden hvor destillering og valget af botanicals blot gør viften endnu bredere og rejsen endnu mere interessant. 

Vi er vilde med gin og vi er tossede med Gin & Tonic.
 

Alle vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt på baggrund af førnævnte kriterier, men også på grund af respekten for vores strategi og at de deler vores entusiasme omkring produkterne.
 

Vi er meget selektive omkring valget af vores samarbejdspartnere og vi er ikke på udkig efter kædeaftaler. Vi ønsker at handle med specialbutikker som sætter en ære i at fylde hylderne med gode produkter, samt eksklusive restauranter, cocktailbarer og førsteklasses hoteller som kun ønsker at servere det allerbedste for deres gæster.

For os er høj service, loyalitet, kundepleje, troværdighed og respekt alle key words og vi går gerne de ekstra meter for at imødekomme vores samarbejdspartnere og deres kunder.
 

Ja, vi har sat baren en anelse højt, men det passer os ganske fint.

Velkommen til Ginput.